Maden suyu içerken 3 kaşık da bundan ekleyin! Gündüz ayrı gece ayrı etkisi var: Faydasını duyunca mutfağa koşacaksınız

Maden suyu içerken 3 kaşık da bundan ekleyin! Gündüz ayrı gece ayrı etkisi var: Faydasını duyunca mutfağa koşacaksınız

Doğal yöntemlerle kilo vermek istiyorsanız maden suyu içerken 3 kaşık da bundan ekleyin. Bu karışımın gündüz ayrı gece ayrı etkisi var. İşte, vücudunuzdaki fazla yağları yakmanızı sağlayacak o karışım…

Göbek ve basen bölgelerinizdeki fazla yağlardan şikayetçiyseniz ve bu fazlalıklardan doğal yöntemlerle kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu karışım gece ayrı gündüz ayrı bir etki göstererek sizi fazlalıklarınızdan kurtaracak…

maden-suyu-ve-yogurt-kuru-faydalari-2.jpg

GÖBEK YAĞLARINIZDAN HIZLI BİR ŞEKİLDE KURTULACAKSINIZ

Maden suyu ve yoğurt karışımı ile hazırlanan kür, yağ yakıcı etkisi gösterirken aynı zamanda vücut sağlığını güçlendirecek, ödem atmayı destekleyecek. Üstelik uyku sorunu yaşayanlar gece yediklerinde, uyumalarına da yardımcı olacak.

Maden suyu ve yoğurt karışımının uyku sırasında metabolizmaya destek olarak kilo vermeye katkı sağladığı bilinmektedir.

maden-suyu-ve-yogurt-kuru-faydalari-1.jpg

MADEN SUYU VE YOĞURT KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Büyük bir bardağın içine 1 şişe maden suyu ile 3-4 yemek kaşığı yoğurt ekleyin. Ardından isteğe göre yarım limon suyu, pul biber ve nane de ekleyerek karıştırın.

Kürü geceleri yatmadan 30 dakika önce içtiğinizde, mideniz ve bağırsaklarınız farklı bir şekilde çalışmaya başlayacak. Düzenli tüketimde bu farkı siz de göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN