Kahvaltıdan önce bunu tüketen eş dost çatlatıyor! Tüm yağlar cayır cayır yanacak, herkes sırrınızı soracak! 2 beden birden...

Kahvaltıdan önce bunu tüketen eş dost çatlatıyor! Tüm yağlar cayır cayır yanacak, herkes sırrınızı soracak! 2 beden birden...

Bel, göbek, basen… Tüm yağlarınız cayır cayır yanacak. Olmayan kıyafetleriniz bile bir hafta içerisinde üzerinize cuk diye oturacak. Kahvaltıdan önce bir kaşık tüketen 2 beden inceliyor. İşte herkesin arayıp da bulamadığı o yöntem…

Göbek, bel ve basen bölgesinde oluşan yağlanmalar herkesi rahatsız ediyor. Hem estetik açıdan hem de sağlık açısından önemli olan kilo probleminizi bu tarif ile ortadan kaldırabilirsiniz. Diyet egzersiz ne yaparsanız yapın gitmeyen göbek yağlarından kurtulmak için bu yönteme bir şans verin. Hem yağ yakımını hızlandıracak hem de vücudunuzu şekillendireceksiniz. İşte herkesin arayıp da bulamadığı o yöntem…

LİFLİ GIDALAR TÜKETİN

Sindirim sisteminin çalışması için önemli olan lifli gıdalar kilo verim hızını da arttırmaktadır. Lifli gıdalar tüketerek göbek bölgesindeki yağlardan kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Metabolizmayı harekete geçiren Lifli gıdalar yağ yakımını desteklerken vücutta biriken ödem ve toksinlerinde atılmasını sağlar. Kısa süre içerisinde şişkinlik hissinden de kurtulabilirsiniz.

lifli-gidalar.jpg

SU TÜKETİMİNE DİKKAT

Uzmanlar sık sık su tüketmenin önemine değinmektedir. Vücudumuzun büyük bir bölümünü oluşturan suyu da günlük olarak belirli bir miktarda tüketmek gerekiyor. Uzmanlar özellikle en az 2 litre tüketilmesi gerektiğini tavsiye ederken vücutta biriken ödev ve toksinlerin atılmasında da büyük rol almaktadır. Gün içerisinde su tüketerek metabolizmanızı da hızlandırabilirsiniz. Aynı zamanda midede dolgunluk hissi oluşturan su fazla kalori almanızı engellerken hızlı kilo vermenize de yardımcı olmaktadır. Yemeklerden 30 dakika önce bir bardak su içerek doygunluk hissini yakalayabilirsiniz.

su-icmek-1.jpg

MUTLAKA EGZERSİZ YAPIN

En zor eriyen yağlar arasında yer alan göbek yağlarını egzersiz yapmadan eritmekte oldukça zordur. Karın bölgesi odaklı egzersizleri tercih ederek etkili sonuçlar alabilirsiniz. Yağlarınızı kasa dönüştürerek hızlı bir incelme sağlayabilirsiniz. Karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak için Plank, mekik, Swiss ball crunch gibi karın egzersizlerini hayatınıza dahil ediniz. Her gün düzenli olarak yaparak hem yağ hem de kilo kaybı yaşayabilirsiniz.

egzersiz-yapmak.jpg

ŞEKERİ HAYATINIZDAN ÇIKAR

Bölgesel yağlanmaların baş düşmanı şeker olarak karşımıza çıkıyor. Şekerli gıdalar tüketmek metabolizmayı yavaşlatırken kilo alımını da arttırmaktadır. Bunun yanı sıra şeker tüketimi karaciğer yağlanması gibi ciddi sağlık sorunlarına da neden olmaktadır. Göbek ya da basen yağlarından kurtulmak için şekeri hayatınızdan uzak tutunuz. Şeker yerine meyve tüketerek şeker ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

seker-tehlike.jpg

ILIK SU İLE GÜNE BAŞLAYIN

Güne ılık bir bardak su ile başlamak hem kilo verme hızını arttıracak hem de daha fit bir vücuda sahip olmanızı sağlayacaktır. Sabah aç karnına tüketilen ılık su yağ yakımını da hızlandırır. Bunu düzenli bir alışkanlık haline getirerek göbek yağlarından hızlı.

su-icmek.jpg

SABAH AÇ KARNINA KEFİR TÜKETİN

Tam bir Şifa deposu olarak bilinen kefir bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Bağırsak hareketlerinin düzenlenmesi için hayatınızda mutlaka kefiri dahil ediniz. Aç karnına tüketilen kefir göbek bölgesindeki yağ yakımını da hızlandırmaktadır. Bunun yanı sıra metabolizma hızınızı da arttırarak daha kolay bir şekilde kilo verebilirsiniz.

kefir-icmek.jpg

KİLO VERDİREN YULAF EZMESİ

Gün boyu tok tutma özelliğine sahip olan yulaf ezmesi kalori açısından da oldukça ideal bir besin olarak karşımıza çıkıyor. Lifli yapısı ile sindirim sistemini kolaylaştıran yulaf ezmesi bölgesel yağlardan kurtulmak için de mükemmel bir alternatiftir.

yulaf-lapasi-tarifi.jpg

KİLO VERDİREN YULAF EZMESİ TARİFİ

  • 3-4 tane çilek
  • 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi.
  • 1 bardak süt.
  • 2 adet ceviz.
  • 1 çay kaşığı tarçın.
  • Süt ve yulaf ezmesini kısık ateşte iyice pişirin.
  • Bir kaseye koyduktan sonra üzerine çilekleri koyun.
  • Daha sonra tarçın ve cevizleri ekleyin.
  • 1 haftada boyunca her gün tüketin

maden-suyu-yogurt.jpg

KAHVALTILARDAN ÖNCE MADEN SUYU VE YOĞURT TÜKETİN

Probiyotik özelliği ile bağırsak hareketlerini düzenleyen ve kabızlığı önleyen yoğurt aynı zamanda yağ yakımını da desteklemektedir. Yoğurt tüketerek açlık krizlerinizin önüne geçebilir ve fazla kalori alımından kaçınabilirsiniz. Yoğurt ve maden kullanarak uygulayacağınız kür ile vücudunuzdaki fazla yağları da cayır cayır yakacaksınız.

  • 1 şişe maden suyu. 3 yemek kaşığı yoğurt. yarım limon suyu ve 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırın.
  • Sabahları kahvaltıdan 30 dakika önce bu karışımı tüketin.
  • 1 hafta boyunca uygulayın ve daha sonra ara verin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN