Prof. Dr. Saraçoğlu bombayı patlattı! Her sabah bunu yapın hem gençleşin hem de toksinleri dışarı atın

Prof. Dr. Saraçoğlu bombayı patlattı! Her sabah bunu yapın hem gençleşin hem de toksinleri dışarı atın

Ülkemizin değerli doktorlarından biri olan ve her söylediği öneriler halk tarafında dikkatli dinlenen Prof. Dr. Saraçoğlu vücuttaki toksinleri, zararlı maddeleri dışarı atmanın bu kürden geçtiğini söyledi. Peki Saraçoğlu' nun önemle altını çizdiği bu kür nedir ve nasıl yapılır?

Kilo vermeye çalışan herkes, bu fazla kiloları vermek için uyması gereken temel kuralları bilir. Belki de 'daha az ye, daha fazla hareket et' tavsiyesi, size söylenmiş olabilecek en yaygın kilo verme önerilerinden biridir. Gerçek şu ki, bu fazla kiloyu kaybetmek, kalori kısıtlı bir diyetin ötesine geçer. Bazen her gün yaptığınız şeyler aslında farkında olmadan kilo almanıza neden olabilir. Ancak, inatçı göbek yağını eritmek için son derece yararlı bulacağınız bir şey var.

PROF. DR. SARAÇOĞLU BOMBAYI PATLATTI! HER SABAH BUNU YAPIN HEM GENÇLEŞİN HEM DE TOKSİNLERİ DIŞARI ATIN

Kilo vermeyi hedefliyorsanız, diyet ve egzersiz rutininize dikkat etmenin yanı sıra limon suyu ve maydanoz karışımını da denemelisiniz. Lezzetli ve hazırlaması kolay olan bu yağ yakıcı içecek maydanoz ve limon suyu yağ yakma özellikleri nedeniyle spor tutkunları arasında büyük bir popülerlik kazanmıştır. Aslında, bu basit iki bileşenli içeceği deneyen insanlar, sadece birkaç gün kullandıktan sonra inanılmaz sonuçlar elde ettiklerini iddia ediyorlar. Sabahları aç karnına su ile karıştırılmış maydanoz ve limon suyu içmenin bir haftadan daha kısa sürede kalori yakmanıza ve kilo vermenize yardımcı olabileceği söyleniyor. Limon suyu iyi bir detoksifiye edici olsa da maydanozla birlikte kullanıldığında kilo verme rejiminiz için harikalar yaratabilir ve karın bölgesindeki yağları eritmenize yardımcı olabilir.

parsley-lemon-juice-hero-1024x536.jpg

Maydanoz kalorisi düşük olmakla birlikte A, B, C ve K vitaminlerinin yanı sıra demir ve potasyum gibi mineraller içerir. Aynı zamanda toksinleri ve fazla sıvıyı temizlemeye yardımcı olabilecek doğal bir idrar söktürücü olarak da çalışır. Maydanozun yardımcı olduğu bir diğer önemli faktör de kan şekeri dengesinin korunmasıdır ve klorofil içeriği kilo vermeye yardımcı olabilir. Ayrıca sindirimi iyileştiren ve kilo vermede rol oynayan enzimler içerir. Kilo gözlemcileri arasında favori olan limon suyu vücuttaki hidrasyonu artırır, sindirime yardımcı olur ve vücudun pH dengesini korur.

Maydanoz ve limon kullanarak besleyici bir içeceği şu şekilde yapabilirsiniz:

YAĞ YAKAN LİMON KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Malzemeler

15 dal taze maydanoz

Yarım limon

Yarım bardak içme suyu

15 dal maydanoz, yarım limon suyu ve yarım bardak suyu robottan geçirip, sabah aç karnına içilirse hem gençleşmeye yardımcı olur hem de toksinleri vücuttan dışarı atar. Bu karışımı sabahları aç karnına kahvaltı etmeden 15 ya da 20 dakika önce tüketin. Kürü 15 gün uygulayın. 7 gün mola verin ve 15 gün daha uygulayın. Kür arasında bir hafta mola vermek çok önemlidir. Mola sayesinde vücudunuzu dinlendirir ve yeni kür için hazırlamış olursunuz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN