Sancaktepe seçim sonuçları: 31 Mart Sancaktepe'de hangi parti önde | Adayların oy oranları

Sancaktepe seçim sonuçları: 31 Mart Sancaktepe'de hangi parti önde | Adayların oy oranları

Türkiye yerel seçimlere kilitlendi. Sancaktepe seçim sonuçları, Sancaktepe'de AK Parti - CHP adaylarının aldığı oy oranları anlık olarak haberimizde. 31 Mart yerel seçimlerinde AK parti, MHP, CHP ve İYİ Parti Cumhur ve Millet ittifakı çatısı altında ortak adaylar çıkartarak seçime girdi. Sancaktepe'te AK Parti Şeyma Döğüncü, CHP ise Özgen Nama ile belediye başkanlığı için yarıştı. Seçimin nabzı Karar.com'da tutulacak. 31 Mart Sancaktepe seçim sonuçları, Sancaktepe'de partilerin aldığı oy oranları ve yerel seçime dair son dakika gelişmeleri anlık verilerle güncellenen sayfamız haberimizde.

31 Mart Sancaktepe yerel seçim sonuçları anlık olarak haberimizde. 31 Mart seçimleri Türkiye için kritik bir öneme sahip. Cumhur İttifakı (AK Parti - MHP) ile Millet İttifakı (CHP İYİ Parti) birçok il ve ilçede ortak adaylar çıkarttı. İşte 31 Mart Fatih seçim sonuçları...

31 MART SANCAKTEPE SEÇİM SONUÇLARI: HANGİ PARTİ ÖNDE?

Sancaktepe yerel seçim sonuçları, Sancaktepe'de Şeyma Döğücü - Özgen Nama'nına aldığı oy oranları anlık olarak haberimizde. 31 Mart Sancaktepe yerel seçimlerinde AK Parti Şeyma Döğücü, CHP ise Özgen Nama ile seçime girdi. Bu kritik seçimde 2019 Sancaktepe sonuçlarını anlık olarak haberimizden takip edebilirsiniz. 

19-03/30/sancaktepe.png

24 Haziran'da Sancaktepe seçim sonuçlarında AK Parti yüzde 43.1, CHP yüzde 23.2, HDP yüzde 18.8, MHP yüzde 8.6, İYİ Parti yüzde 4.7 oranında oy aldı.

AK PARTİ SANCAKTEPE ADAYI ŞEYMA DÖĞÜCÜ

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde Şeyma Döğücü'yü aday gösterdi. Peki, Döğücü kimdir? İşte Şeyma Döğücü'nün biyografisi.

Şeyma Döğücü, 1965 yılında Çorum'da doğdu. Çorum İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun Döğücü halen İstanbul Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yapıyor.

19-03/30/eyma-dogucu.jpg
Döğüncü, Türkiye'nin ilk başörtülü kadın belediye başkan yardımcısı oldu

Mazlum-Der, Hukukçular Derneği, Hukukçu Hanımlar Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, Araştırma Kültür Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyelikleri ve insan hakları alanında gönüllü olarak çalışmalar yaptı. 

Döğücü, İstanbul Barosu seçimlerinde Çağrı Grubu ve Hukukun Üstünlüğü Grubu ile birlikte çalışmalarda bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) kuruluşuyla birlikte 2002 yılında AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kurucu Üyesi olarak siyasi hayata katıldı.

Şeyma Döğücü, İl Kadın Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı, Siyasi Hukuki İşler Birim Başkanı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı ve Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak çeşitli kademelerde görev aldı. 2009 Yerel Seçimleri'nde Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. 

Döğücü, 2013-2014 yıllarında Türkiye'nin ilk başörtülü kadın belediye başkan yardımcısı olarak Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2012 yılında yapılan AK Parti İl Kongresi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. Halkla İlişkiler Birim Başkanı olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk annesidir.

19-03/30/zgen-nama.jpg
Özgen Nama,2009 Yerel Seçimlerinde Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi seçildi

CHP SANCAKTEPE ADAYI ÖZGEN NAMA KİMDİR?

1975 yılında Kars’ta doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Muhasebe Bölümünü ve ardından Anadolu Üniversitesi’nde İşletme Bölümünü tamamladı. İstanbul Aydın Üniversitesi Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler alanında da yüksek lisansını sürdürüyor.

Tekstil üzerine aile şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışıyor. Siyasete Samandıra SHP Belde Başkanlığı’nda başladı. SHP Samandıra Gençlik Kolları Başkanlığı SHP Kartal Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. SHP-CHP birleşmesinden sonra CHP Kartal Gençlik Kolları sekreteri olarak görev yürüttü. CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Sekreterliği, CHP Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Daha sonra Samandıra CHP Belde Örgüt Başkanlığı yaptı. 2009 Yerel Seçimlerinde Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi seçildi.

2011-2014 İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve İBB CHP Grup Sözcülüğü, İl ve İlçe Delegelikleri, 32. 33. ve 34. Olağan Büyük Kurultay Delegelikleri, 14. 15. 16. ve 17. Olağanüstü Büyük Kurultay Delegeliği yaptı ve 2012 yılından bu yana da Büyük Kurultay Delegesidir.

Özgen Nama, evli ve 3 çocuk babasıdır. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

İSTANBUL'DA KİM ÖNDE? BİNALİ YILDIRIM MI EKREM İMAMOĞLU MU?

Türkiye 31 Mart seçimlerine odaklanmış durumda. Seçimin kalbi ise İstanbul'da atacak. Her seçimde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de gözlerin çevrildiği İstanbul'da Binali Yıldırım oy oranı, Ekrem İmamoğlu oy oranı anlık verilerle güncellenen sayfamızda.

AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı İstanbul'da Binali Yıldırım'ı aday gösterdi. MHP seçmeni İstanbul'da Binali Yıldırım'ı destekleyecek. CHP ve İYİ Parti'nin adayı ise CHP'li Ekrem İmamoğlu oldu. İstanbul seçim sonnuçlaır,  Binali Yıldırım oy oranı, Ekrem İmamoğlu oy oranı şimdiden merak ediliyor. Anket sonuçlarında Binali Yıldırım'ın adı bir adım önde çıkıyor. 

19-03/25/stanbul-anket.png

31 Mart seçimlerinde Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? Çeşitli anket şirketilerinin çalışmalarında Binali Yıldırım önde görünüyor.

Themis Araştırma, Konsensus Araştırma, PollMark Araştırma, Gezici anket, Avrasya Araştırma, Piar Araştırma, Optimar Araştırma şirketleri, 31 Mart İstanbul yerel seçim sonuçlarına ilişkin anket sonuçlarını açıkladı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN