İsmail Küçükkaya isyan etti: Kimsenin yanına kâr kalmayacak

İsmail Küçükkaya isyan etti: Kimsenin yanına kâr kalmayacak

Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınının moderatörü olan İsmail Küçükkaya, Twitter'dan 'zorunlu bir duyuru' başlığıyla açıklama yaptı. Küçükkaya, mesajında "Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem. Oooo neler gördüm ben. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı ortak yayının moderatörü gazeteci İsmail Küçükkaya, Twitter'dan 'zorunlu bir duyuru' başlığıyla bir açıklama yaptı. Küçükkaya paylaşımında, "Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem. Oooo neler gördüm ben. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Küçükkaya Twitter'dan şu mesajları paylaştı: "Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem. Yalanlarla dolu itibarsızlaştırma girişiminden de etkilenmem. Oooo neler gördüm ben. Demokrasi adına önemli bir görevim var. Hakkıyla yapacağımdan zerre kadar kimsenin kuşkusu olmasın.

Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem ama avukatlarım bu yalanları yazan ve yayanlarla ilgili hukuki girişimlerde bulundu. Bu alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca tazminat davaları açıyoruz. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak. Pazar akşamı büyük bir demokrasi şöleni bizi bekliyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN