Seda Akgül nasıl zayıfladığını anlattı

Seda Akgül nasıl zayıfladığını anlattı

Güzel sunucu Seda Akgül verdiği kilolarla magazin dünyasında yankı uyandırdı. 'Kısmetse Olur' programının sunucusu Akgül 'Renkli Sayfalar' programında nasıl zayıfladığını anlattı.

6 ayda 25 kilo veren ve büyük ilgi gören sunucu Seda Akgül 'renkli Sayfalar' programına konuk oldu. Birçok kişinin merak ettiklerini yanıtlayan Akgül "Vitamin desteği aldım. Sabah kahvem var, sade. Aç karnına içiyorum. Bu da benim metabolizmamı hızlandırıyor. sonra tostum var. 5-5,5 saat açım. günde iki öğün yemek yiyorum. Akşam da yiyebileceğim en hafif şeyleri yiyorum. Bu benim için uygun. Midem dayanıyor. Herkese tavsiye ettiğim bir şey değil" diye belirtti. 

1 yıldır sevgilisiyle mutlu

Aşırı kiloları yüzünden başının dertte olduğunu ve bundan dolayı zayıflama kararı aldığını dile getiren güzel sunucu özel hayatıyla ilgili konuşurken, mutlu bir beraberlik içinde olduğunu dile getirdi. Akgül "1 yılı aşkın süredir bir ilişkim var. En kısa zamanda evleneceğiz. Zayıflamamın onunla en ufak bir ilgisi yok. Avram ile birlikte olmaya başladığımda en şişman zamanlarımdaydım" dedi.

Seda Akgül bu saatten sonra huzur istiyor

Özel hayatıyla ilgili çarpıcı detaylar veren Akgül evlilikten ziyade mutluluk ve huzur istediğini belirtirken "Ben çok düğüne gittim. Dünya kadar paranın harcandığı... Sonunda bilmem ne çikolatalarının dağıtıldığı... 6 ay sonra noldu? patladı!  ben bu saatten sonra insanları yedireyim içireyim onlara hava atayım diye uğraşamam. Çünkü bunlara doydum. En güzel kıyafetleri giyiyorum zaten. Benim olmasa da giydiriyorlar. En iyi makyözlerle çalışıyorum. Bundan sonra istediğim tek şey huzur" diye ekledi. 

Akgül avukatı eşliğinde ofiste evlenecek

Açıklamalarına devam eden Akgül "Ofiste evlenicem. Ya avukatımız yanımızda olur ya da belediye başkanı bir arkadaşımız. Gelinklik bile giymeyeceğim. Gelinlik kadar saçma, insanı şişman gösteren bir şey daha yok. Şık bir kıyafet giyerim, açık renk. Ben doğum günlerimde de açık renk kıyafetler giyerim. Ferah olsun, uğur getirsin diye. Astrolojiye meraklıyım. 9 Mart'tan önce evlenmemiz lazım. 3 hafta kaldı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN