Seda Akgül kaç kilo verdi? Seda Akgül nasıl zayıfladı hangi diyeti kullandı? Seda Akgül diyeti nedir

Seda Akgül kaç kilo verdi? Seda Akgül nasıl zayıfladı hangi diyeti kullandı? Seda Akgül diyeti nedir

Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgün aşırı kilolarıyla son günlerde başı dertteydi. Güzel sunucu son zamanlarda verdiği fazla kilolarla magazin gündemine oturdu. Peki Seda Akgül kaç kilo verdi? Seda Akgül hangi diyeti uyguladı? İşte merak ettiğiniz detaylar.

Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasının sunucusu Seda Akgül kısa zamanda verdiği kilolarla magazin gündeminde. Sunucunun yeni halini görenler Seda Akgül nasıl zayıfladı diye merak ediyor. Seda Akgül hangi diyeti yapıyor? Merak ettiğiniz Seda Akgül diyeti haberimizde.

Cansu Taşkın ile Ebru Polat'ın gözünden kaçmadı

Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur evlilik programının sunucusu Seda Akgül, yeni haliyle herkesi şoke etti... Akgül'ün verdiği kilolar Cansu Taşkın ile Ebru Polat'ın gözünden kaçmadı. İki ünlü isim Akgül'e övgüler yağdırdı. Ebru Polat ise Instagram sayfasında "Bu nasıl bir değişim maşallah. Kısmetse olur değil, bildiğin olmuş bu. O eski halinden eser yok şimdi" mesajını yayınladı.

Aşırı kilolarından sıyrılan sunucu aynı zamanda saç rengini biraz değiştirdi. Saç rengini koyulaştıran Akgül daha genç görünmeye başladı. Aynı zamanda giyim tarzını da değiştiren sunucu daha spor giyinmeye başladı.

Seda Akgül Kimdir?

17 Haziran 1971 yılında Ankara’da doğdu... Ankara TED Koleji bitirdikten sonra Üniversite eğitimi için Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümüne başladı. Bu bölümden başarıyla mezun olduktan sonra T.C Başbakanlık mütercim tercümanlık eğitimi almış ve aynı bölümde görev yapmaya başlayan Seda Akgül, ardından İsveç Üniversitesi’nden aldığı burs ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazetecilik bölümüne devam etmiştir. TRT’ nin açmış olduğu sınavlarını kazanmış ve Trt de spikerliğe başlamıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN