19 yaşındaki İclal'i öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı: Bir anlık sinirle...

19 yaşındaki İclal'i öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı: Bir anlık sinirle...

Diyarbakır’da, kızı İclal Şimşek'i boğarak öldüren baba Kadir K.'nın ifadesi ortaya çıktı. Kadir K. ifadesinde "Bana sen karışamazsın' dedi. Aramızda tartışma çıktı. Odadan çıkmaya çalıştığı sırada kolundan tutup yere yatırdım. Niyetim kızımı öldürmek değildi. Bir anlık sinirle boğazını sıktım. Ancak kendimi kontrol edemediğim için ölümüne sebep oldum." diyerek itirafta bulundu.

Diyarbakır’da, ailesinin 'uykusunda öldü' denilerek ihbarda bulunduğu İclal Şimşek'in Adli Tıp raporu şoke etti. Ekiplerin boynunda izler tespit etmesi üzerine gözaltına alınan aile üyeleri, cinayeti itiraf etti. İki yıl önce evlenip, ailesinin yanına dönen İclal’in uyurken babası Kadri K. tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

BOYNUNDA İZLER TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde öldüğü belirlenen İclal Şimşek´in boynunda izler tespit etti.

Şimşek´in babası Kadri Koyun (44), annesi M.K. (39) ve kardeşleri Ö.K. (25) ile M.K. (16) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

KIZINI BOĞDUĞUNU İTİRAF ETTİ

İclal Şimşek´in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu´na götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede elde edilen deliller, aile üyelerinin ifadeleri ve ardından kendi itirafıyla Kadri Koyun, kızını evde yalnızken uyuduğu sırada boğduğunu itiraf etti.

KATİL ZANLISI BABA TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen aile bireylerinden Kadri Koyun tutuklandı, diğerleri ise serbest bırakıldı.

"HAZMEDEMEDİM, ÖLDÜRDÜM"

Baba Kadri Koyun ifadesinde, İclal Şimşek´in 2 yıl önce evlenerek Mersin´e yerleştiğini, eşiyle yaşadığı sorunların ardından tekrar baba evine döndüğünü belirtti. Zaman zaman şehir dışına çıkıp kalan, daha sonra yine baba evine dönen İclal Şimşek ile ailesinin bu nedenle sorunlar yaşadığı bildirdi.

"BANA SEN KARIŞAMAZSIN' DEDİ"

Kadri Koyun'un ifadesinde, kızının çevreden duyduğuna göre içkili mekanlarda çalıştığını, sürekli evden kaçarak aylarca eve gelmediğini, o akşam da il dışına gideceğini söylemesi üzerine tartıştıklarını, tüm bu olanları hazmedemediğini ve öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

"KOLUNDAN TUTUP YERE YATIRDIM"

Olay günü yaşananları ve cinayeti detaylı anlatan baba Koyun, "Bana sen karışamazsın' dedi. Tartışma çıktı aramızda. Odadan çıkmaya çalıştığı sırada kolundan tutup yere yatırdım. İki elimle boğazını sıktım. Nefessiz kalınca öldüğünü düşünerek kapıya sırtı dönük vaziyette yan yatar şekilde yatırarak üzerini battaniye ile örttüm.

"NİYETİM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ"

Niyetim kızımı öldürmek değildi. Bir anlık sinirle boğazını sıktım. Ancak kendimi kontrol edemediğim için ölümüne sebep oldum” dedi.

"EŞİME, BENİM YAPTIĞIMI SÖYLEME DEDİM"

Odadan çıktıktan sonra diğer odada kalan eşine İclal’i öldürdüğünü söyleyen baba Koyun, “Eşime çocuklarımı alıp anneannesine gitmelerini söyledim. Eşim ve çocuklarım evden çıkmadan ben evden çıktım. Kaynanama gittim. Daha sonra eşim ve çocuklarım da yanıma geldi. Eşime biraz oturduktan sonra eve gidip polisi aramasını ancak benim yaptığımı söylememesini söyledim.

"KIZIMIN EŞYALARINI SİNİRLE YAKTIM"

Eşim eve gittikten sonra polisi arayıp bana bilgi verdi. Ben de eve geldim. İlk etapta görevlilere kimin yaptığını bilmediğimi söyledim. Ancak kızımı ben öldürdüm. Kızımın eşyalarını da sinirle yaktım. Pişmanım” dedi.

3 GÜN ÖNCE ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Bu arada İclal Şimşek´in 3 gün önce paylaştığı son görüntüleri ortaya çıktı. Şimşek´in, sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde, sözleri `Seni üzer dediler, oysa ki ben sırtımı sana dayamıştım. Sen herkesi haklı çıkardın´ şiirine eşlik ediyor.

Otopsi işlemlerinin ardından dayısı tarafından teslim alınan İclal Şimşek´in cenazesi Yeniköy Mezarlığı´nda toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN