4. kattan atlayıp intihar eden doktor hayatını kaybetti

Samsun’da, eşinden boşanan bir doktor, sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte fotoğraf paylaşıp, "Bir süre buralarda olmayacağım, sevgiyle kalın" notunu bıraktıktan sonra 4. kattan atlayarak intihar etti. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Samsun'un Atakum ilçesinde, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli 54 yaşındaki Nefroloji Uzm. Dr. Ayhan Haspulat, ailevi sorunlar nedeniyle 4. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Olay, sabah saatlerinde İstiklal Mahallesi’nde gerçekleşti.

9835169.jpg

'BİR SÜRE BURALARDA OLMAYACAĞIM'

Edinilen bilgilere göre, Haspulat, sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte bir fotoğraf paylaşarak, "Bir süre buralarda olmayacağım, sevgiyle kalın" notunu bıraktı. Bu paylaşımdan yalnızca 6 saat sonra, doktorun yaşamına son verme girişiminde bulunduğu bildirildi.

9835171.jpg

İntihar anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. İtfaiye ekipleri, doktorun balkonunun altına şişirilmiş bir atlama yatağını çekmeye çalıştıkları sırada, Haspulat kendini 4. kattan aşağı bıraktı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan doktor, olay yerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Haspulat’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.,

9835165.jpg

Olay yerinde bulunan polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, intihar girişiminin ardından soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN