Elif'e bıçakla saldıran 'eski eş' serbest! 'Ölürsem hesabını kim verecek?'

Elif'e bıçakla saldıran 'eski eş' serbest! 'Ölürsem hesabını kim verecek?'

Kadın cinayetlerinin en önemli sebeplerinden biri olan 'cezasızlığa' bu sefer de Çanakkale'de imza atıldı. İki gün önce ayrıldığı Elif Gedik'e iş yerinde bıçakla saldıran Halil Karabıyık serbest bırakıldı. Karara isyan eden Elif Gedik, "Eğer ben ölürsem bunun hesabını kim verecek" sözleriyle adalet çağrısında bulundu.

Yasaların etkin şekilde uygulanmaması, failleri cesaretlendiren 'cezasızlık' kadına şiddeti her geçen gün artırıyor. Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde yaşayan Elif Gedik, iki gün önce 2019 yılında ayrıldığı Halil Karabıyık'ın bıçaklı saldırısına uğradı.

Çalıştığı iş yerinde uğradığı saldırı sonucu yaralanan Elif Gedik kaçarak ölümden döndü.

FAİL YİNE SERBEST

Olay sonrası gözaltına alına fail ise Bozcaada ilçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Ezine Adliyesi'ne sevk edildi, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

yeni-proje.jpg

'BEN ÖLÜRSEM BUNUN HESABINI KİM VERECEK?'

Saldırganın serbest bırakılmasının ardından Elif Gedik, tedavi gördüğü hastanede çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Destek isteyen Gedik, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Dün beni yaralayan Halil K., nedense savcı tarafından serbest bırakılıyor. Bu adamın Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması gerekirken, binlerce suç kaydı bulunurken, hapiste yatıp tekrar çıktı. Buna rağmen serbest bırakılıyor. Eğer ben ölürsem bunun hesabını kim verecek? Adalet nerede kaldı?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN