Kadınlar sokakta da güvende değil... 4 yıl önce boşandığı eşi tarafından saldırıya uğradı

Kadınlar sokakta da güvende değil... 4 yıl önce boşandığı eşi tarafından saldırıya uğradı

Çanakkale'de bir erkek, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Elif Gedik'i sokak ortasında bıçakla kovaladı. Kovalama sırasında bir markete sığınan Gedik, iş yeri kamerasına yansıyan görüntülere göre defalarca bıçaklandı. Olay yerinden kaçan saldırgan daha sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Türkiye'nin kanayan yaralarından bir tanesi de kadına şiddet. Sokak ortasında dahi güvende olmayan kadınlar eski eşleri tarafından ya katlediliyor ya da şiddete uğruyor. Eski eşi tarafından öldürülmeye teşebbüs edilen son kişi de Elif Gedik oldu.

Öte yandan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu haziran ayı verilere göre de bir ay içerisinde 22 kadın erkekler tarafından katledilmişti. 27 kadın da şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Bu verilerden ders alınmamasıyla birlikte kadınlar sokak ortasında dehşeti yaşamaya devam ediyor.

ÇALIŞANLAR TARAFINDAN KURTARILDI

Alınan bilgiye göre H.K, Bozcaada'da yaşayan ve 4 yıl önce boşandığı eşi E.G'nin iş yerine gelerek bıçakla saldırdı. Kalçasından ve bacağından yaralanan E.G, buradaki diğer çalışanlar tarafından kurtarıldı.

yeni-proje.jpg
Saldırgan H.K.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Kamera kayıtlarına göre, H.K'nin eski eşine saldırısı ve E.G'nin yaralandıktan sonra kaçarak uzaklaşmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

7661955.jpg
Marketteki güvenlik kamerası

Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, Bozcaada İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

7661958.jpg
Olay anı

YARALI KADIN HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Yaralı E.G. ise Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezindeki tedavisinin ardından ambulansla Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

7661961.jpg
Olay yeri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN