Kahramanmaraş'ta kadın cinayeti: Eski eşi ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti

Kahramanmaraş'ta kadın cinayeti: Eski eşi ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti

Kahramanmaraş'ta Oğuzhan Kuşat isimli şahıs, geçen yıl boşandığı eşi Mislina Ölmez ile eski kayınvalidesi Sadet Ölmez'i tabancayla öldürdü. Kuşat, eski kayınbiraderinin eşine de ateş açtıktan sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Toplumdaki cinsiyet eşitsizliği, kadınlara yönelik nefret söylemleri ve şiddet faillerine ceza indirimi yapılması gibi durumlar nedeniyle Türkiye'de kadına şiddet günden güne artıyor. Geçtiğimiz gün Nevşehir'de bir kadının eşi tarafından öldürülmesinin ardından, son kadın cinayeti haberi de Kahramanmaraş'tan geldi.

Olay, dün akşam saatlerinde İsa Divanlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Oğuzhan Kuşat (33), yanına aldığı 2 tabancayla 1 ay önce boşandığı eski eşi Mislina Ölmez'in (23) ailesiyle yaşadığı eve gitti. Burada ikili arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

3-002

ATEŞ YAĞDIRDI, İNTİHAR ETTİ

Bu sırada Oğuzhan Kuşat, Mislina Ölmez'in başına ateş etti. Kuşat, daha sonra eski kayınvalidesi Sadet Ölmez (60) ile eski kayınbiraderinin eşi Kübra Ölmez'e (30) de ateş açtı. Oğuzhan Kuşat daha sonra tabancayı başına dayayarak ateşledi.

İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

7651172

Mislina Ölmez ile annesinin öldüğü belirlenirken, Kübra Ölmez ile Oğuzhan Kuşat hastaneye götürüldü. Kuşat, burada hayatını kaybetti. Tedavisi süren Kübra Ölmez'in ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN