Adana'da çifte tabancalı dehşet! Bir motosikletli infaz daha

Adana'da çifte tabancalı dehşet! Bir motosikletli infaz daha

Adana'da silahlı saldırılar bitmiyor. Kaldırım üzerinde telefonla konuşan 42 yaşındaki İbrahim Taşkıran, motosikletten inen kasklı kişinin çift tabanca ile gerçekleştirdiği saldırı sonrası yaşamını yitirdi. Ekipler kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar, Kolombiya Adalet Bakanı'nı öldürmek amacıyla motosiklet kullanımını suikastçılara talimat olarak vermişti. Bu talimat sonucunda motosiklet, Latin Amerika'nın birçok kentinde en yaygın suikast yöntemi haline geldi. Türkiye ise son dönemde bu yöntemin merkezinde yer alıyor. Adana'da da bu yöntem yaygınlaşıyor. Motosiklet üzerinde çift tabancayla dehşet saçan şüpheliler bu yöntemle bir can daha aldı.

Olay, gece yarısı merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesi'nde meydana geldi. Kaldırımda telefonla konuşan İbrahim Taşkıran'ın yanına motosikletle iki kişi yaklaştı.

Motosikletten inen yüzü maskeli kimliği belirsiz şüpheli, iki elindeki çift tabanca ile Taşkıran'a saldırdı. Saldırı sırasında can havliyle bir iş yerine sığınan Taşkıran, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlardan dolayı yere yığıldı.

yeni-proje-9.jpg

ŞÜPHELİ İKİ KİŞİ KAÇTI

Saldırının hemen ardından silahı kullanan saldırgan yaya olarak ara sokaklara kaçarken, diğer şüpheli ise motosikletle olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

yeni-proje-10.jpg
Olay yeri

KALDIRILDIĞI HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Vücuduna isabet eden çok sayıda kurşun ile ağır yaralanan Taşkıran, ambulansla kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmadı.

yeni-proje-12.jpg

Taşkıran'ın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri saldırı ile ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN