Akıllara durgunluk veren olay! O partinin il binası çalındı... Bu kadarını da pes

Akıllara durgunluk veren olay! O partinin il binası çalındı... Bu kadarını da pes

Memleket Partisi'nin Malatya İl Başkanlığı binası kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından çalındı. Olayı duyanlar, "Bu kadarını da pes" yorumlarında bulundu. İşte çalınan il binasının ilginç hikayesi...

Muharrem İnce'nin liderliğini yaptığı Memleket Partisi'nin Malatya İl Başkanlığı, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından kullanmak üzere il binası olarak kullanılan çadırın çalındığını duyurdu. Parti, sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir paylaşım yaparak durumu aktardı.

Paylaşımda, "Gariban olmak, şaibeli olmaktan iyidir. Malatya İl Başkanlığımız dimdik ayakta!" ifadeleri yer aldı.

Polis ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda çadır bulunarak tekrar yerine konuldu ve parti tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

1.jpeg

Yerel bir haber sitesi olan Malatya Söz'ün haberine göre, Malatya Memleket Partisi İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, Abdullah Gül Parkı'nda kurulan çadırda faaliyetlerini yürüttüklerini belirtti ve konuyla ilgili şunları söyledi: "Konteyner ayarlamak istedik ancak bütçemiz buna müsait değildi. Zaten seçim dönemiydi, hızlı bir şekilde çadırımızı kurduk ve standımızı açtık. Hatta çadırımız bir kez çalındı. Emniyet yetkililerinin ilgisi sayesinde çadırımızı tekrar bulduk. Şu anki koşullar gereği böyle bir durumu kabul etmek zorundayız, memnunuz, yapacak bir şey yok. Malatya'da uygun bir yer bulmak çok zor olabiliyor. Hem kira bedelleri yüksek, hem de sağlam bir yer bulmak kolay değil. İnsanlar bile başını sokacak bir yer bulamazken, bizim için burayı kullanmamız mümkün değil."

Haberde belirtildiği gibi, Memleket Partisi'nin Malatya İl Başkanlığı çadırının çalınması olayı gerçekleşmiş ve polis tarafından çadırın bulunarak yerine konulduğu doğrulandı. Parti yetkilileri, konteyner temin etme imkanlarının olmadığını ve mevcut şartlar gereği çadırı kullanmak zorunda olduklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN