Ana cadde kaldırımları ile duraklar tazyikli suyla yıkanarak bayrama hazırlandı

Ana cadde kaldırımları ile duraklar tazyikli suyla yıkanarak bayrama hazırlandı

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin en işlek caddesi olan İsmet İnönü Caddesi’ndeki kaldırımlar ile ilçe genelindeki duraklar yıkanarak bayrama hazırlandı.

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve yaya trafiğinin en aza indiği gece saatlerinde İsmet İnönü Caddesi üzerinde geniş çaplı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

İlçe genelinde belirli bir program dâhilinde yapılan temizlik çalışmalarına ilave olarak bayram öncesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana cadde üzerindeki kaldırımlar tazyikli su ile yıkanarak temizlendi.

Caddenin her iki yönünde de yapılan kaldırım yıkama çalışmalarının devamında ise Saraycık Caddesi, Cami Caddesi ve ana arterlerde devam eden yıkama çalışmaları ile temizlenen caddeler Ramazan Bayramına hazır hale getirildi. Ayrıca yine vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan ilçe genelindeki duraklar da yıkanarak temizlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN