Ankara Büyükşehir Belediyesinden istihdama bir destek daha: Giyim üretiminde temel işlemler eğitimi başvuruları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinden istihdama bir destek daha: Giyim üretiminde temel işlemler eğitimi başvuruları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin istihdama katkı sağlayan projesi devam ediyor. ABB Kariyer Merkezi’nin düzenlediği Giyim üretiminde Temel İşlemler eğitimi için başvurular devam ediyor.

140 saat 3.5 hafta sürecek olan eğitimlere katılmak isteyen adaylar https://forms.ankara.bel.tr/giyim-uretiminde-temel-islemler linki üzerinden başvurabilir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte işsizlikle mücadele ve ekonomik kalkınmayı desteklemek için istihdama katkı sağlayacak projeleri tek tek hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen ‘Giyim Üretiminde Temel İşlemler Eğitimi’ başvuruları devam ediyor.

BAŞVURULAR ONLİNE ORTAMDA

Başkentte üretimi artırma ve istihdama katkı sağlaması amacıyla başlatılan eğitimlere katılmak isteyen adaylar https://forms.ankara.bel.tr/giyim-uretiminde-temel-islemler linki üzerinden başvuru yapabilecek.

140 saat 3.5 hafta sürecek ‘Giyim Üretiminde Temel İşlemler Eğitimi’ için gerekli nitelikler şöyle;

-Aktif olarak çalışmıyor olmak

-Adli sicil kaydının bulunmaması

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN