Ankara’da ücretsiz hizmetin sınırı yok! ABB şimdi de bu uygulamayı başlattı: ‘Tüm vatandaşlara ücretsiz’ diyerek duyurdu

Ankara’da ücretsiz hizmetin sınırı yok! ABB şimdi de bu uygulamayı başlattı: ‘Tüm vatandaşlara ücretsiz’ diyerek duyurdu

Ankara’da ücretsiz hizmetin sınırı yok. Ankara Büyükşehir Belediyesi birçok alanda olduğu gibi o alanda da Başkentlilere ücretsiz hizmet veriyor. İşte detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, Mamak’ta yer alan Mutlu Aile Yaşam Merkezi’nin 4’üncü katındaki ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veren Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Belediye, çeşitli alanlarda vatandaşlara ücretsiz desteğini sürdürürken şimdi de ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti merkezi devreye girdi.

4’ÜNCÜ ŞUBE DE HİZMETE BAŞLADI

Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitimleri Şube Müdürü Sevgi Karabulut, 4’üncü şubenin hizmete girmesiyle ilgili şunları söyledi:

"Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Demetevler, Ulus, Çubuk şubelerimizden sonra 4. şubemiz olan Mamak Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Mutlu Aile Yaşam Merkezi'nin 4. katında hizmete başladı. Ücretsiz psikolojik danışmanlık veren hizmetlerimizle ailelerimizin yanındayız."

abb-ucretsiz-psikolog-hizmeti-1.jpg

Psikolog İbrahim Yağcı da "Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi'nde çocuk, genç ve yetişkinler için bireysel destek, öğrenciler için öğrenci koçluğu, çiftler için aile ve evlilik danışmanlığı ve destek hizmetleri kapsamında psikoeğitim hizmetlerimiz verilmektedir" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN