Annesine dehşeti yaşatmıştı! Cezası belli oldu

Annesine dehşeti yaşatmıştı! Cezası belli oldu

Antalya'da annesine şiddet uygulayarak balkondan atmaya kalkışan E.Ç.'ye verilen ceza belli oldu. Doktor olduğu ve psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir mesleğini yapmadığı ifade edilen E.Ç.'ye 7 gün ev hapsi verildi.

Antalya'da meydana gelen olayda, E.Ç.'nin (39), balkonda annesi V.Ç.'yi metal çubukla dövüp aşağı atmaya çalıştığı ihbarı üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekiplerine kapıyı açmayan E.Ç., annesi V.Ç.'yi balkonda alıkoyarak bazı kitapları ve eşyaları aşağı attı.

Doktor olduğu ve psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir mesleğini yapamadığı ifade edilen E.Ç., zaman zaman balkon demirlerine çıkarak kendini sarkıttı.

5610441.jpg

Çağrılan özel harekat polisleri 5 saatin sonunda kapıyı çilingire açtırıp, içeri girdi. E.Ç., ikinci kat balkonundan birinci katın pencere demirlerine bastı. Burada bir süre bekleyen E.Ç., üst kata çıkamayınca kendisini itfaiyenin şişme brandasının üzerine bıraktı.

5610442.jpg

Gözaltına alınan E.Ç., Fatih Polis Merkezi'ne götürüldü.

5610444.jpg

E.Ç., annesi V.Ç.'nin hürriyetini kısıtladığı ve yaraladığı gerekçesiyle adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan E.Ç.’ye 7 gün ev hapsi verildi. V.Ç. ise oğlundan şikayetçi olmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN