Antalya'da akılalmaz olay! Annesini metal çubukla dövüp balkondan atmak istedi

Antalya'da akılalmaz olay! Annesini metal çubukla dövüp balkondan atmak istedi

Antalya'da eşinden ayrıldığı için bunalıma girdiği öğrenilen 39 yaşındaki E.Ç, oturdukları evin balkonunda 69 yaşındaki annesi Vasviye Ç.'yi metal çubukla dövdükten sonra aşağıya atmak istedi. Olay yerine gelen özel harekat polisleri 5 saatin sonunda çilingirin kapıyı açmasıyla balkondan sarkan E.Ç, kendisini itfaiye brandasının üzerine attı. Daha sonra E.Ç gözaltına alındı.

Antalya'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 39 yaşındaki E.Ç., oturdukları evin balkonunda annesi Vasviye Ç.'yi (69) metal çubukla dövdükten sonra aşağıya atmaya çalıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine özel harekat polisleri, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

5604825.jpg

Gelen polis ekiplerine kapıyı açmayan E.Ç., annesi Vasviye Ç.'yi balkonda alıkoyarak, bazı kitapları ve eşyaları aşağı attı. Doktor olduğu ve psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir mesleğini yapamadığı ifade edilen E.Ç., zaman zaman balkon demirlerine çıkarak kendini sarkıttı.

5604828.jpg

Çağırılan özel harekat polisleri 5 saatin sonunda kapıyı çilingire açtırarak içeri girdi. E.Ç., 2'nci kat balkonundan birinci katın pencere demirlerine bastı. Burada bir süre bekleyen E.Ç., üst kata çıkamayınca kendisini itfaiyenin şişme brandası üzerine bıraktı.

5604835.jpg

"SÖYLEYECEK SÖZ YOK"

Gözaltına alınan E.Ç., Fatih Polis Merkezi'ne götürüldü. Vasviye Ç. ise sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Oğlunun eşinden ayrıldığı için bunalıma girdiğini söyleyen Vasviye Ç., "Söyleyecek söz yok" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN