Edirne'de duygulandıran görüntüler: Köpek, yaralanan bir diğer köpeğin başından ayrılmadı

Edirne’de yolun karşısına geçmekte olan iki köpekten birine araç çarptı. Kaza sonrasında bir köpek yaralanırken diğeri yanına gelerek yaralı arkadaşının başında bekledi. Çevreden geçenler de o anlar karşısında duygulanırken, veteriner ekipleri gelene kadar yaralı köpeği sakinleştirmeye çalıştı. Köpek, gelen ekipler tarafından tedavisi için Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'na götürüldü.

Edirne'nin Saraçlar Caddesi Atatürk Bulvarı mevkiinde meydana gelen olayda, iki köpeğin oyun oynarken hareket eden aracın altına kaçması sonucu bir köpek tekerlek altında kalarak yaralandı. Kazadan hemen önce beraber oyun oynadığı köpek ise yaralı arkadaşını yanına gelerek dakikalarca yardım edilmesini bekledi. Yaralanan köpeğin yardımına kamyonet şoförü ve çevredekiler koştu.

dvd-001.jpg

TEDAVİ İÇİN BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ

Köpeğin etrafında bekleyen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yaralı köpeğin tedavisi için hayvan taşıma aracına bindirerek barınağa götürüldü.

Kaza yapan sürücü, trafik ışıklarında beklerken 2 köpeğin birbirini kovalarken hareket ettiğinde bir köpeğin tekerin altına kaçması sonucu kazının yaşandığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN