Artvin'de kaymakam yediği döner ve tatlıyı beğenmedi: Hesabı ödemeden restorandan ayrıldı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde görev yapan kaymakam Hacı Kerim Meral, yanında 2 kişiyle birlikte restorana gitti. Döner ve tatlı yiyen Meral, yediklerini beğenmediğini belirterek hesabı ödemeden restorandan ayrıldı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Meral hakkında soruşturma başlatıldı.

Artvin Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçede bulunan bir restorana 2 misafiriyle geldi. Porsiyon döner siparişi veren Meral, misafirleriyle birlikte döner ve tatlı yedi ardından çay içti. Daha sonra kasaya doğru yönelen Kaymakam Meral, diğer müşterilerin yanında sesli bir şekilde işletme sahibi Ferhat Kodat’a döneri, pilavı ve sütlacı beğenmediğini dile getirerek hesabı ödemeden işletmeden ayrıldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDA RENCİDE ETMESİ ÜZDÜ"

Konuyla ilgili açıklama yapan işletme sahibi Ferhat Kodat, "Kısa süre önce yeni ilçemize taşındık. Zaten zor bir süreç geçiriyoruz. Kaymakamımız davranışı bizi üzmüştür. Hesabı ödemesin canı sağ olsun fakat müşterilerimizin yanında bizi rencide etmesi beni ve çalışan arkadaşlarımızı üzmüştür. İlk kez işletmemize geliyor. Herkese diğer müşterilerimize nasıl hizmet ediyorsak kaymakamımıza da aynı hizmeti verdik. Kasada gelerek bağırarak ’Yemeği beğenmedim, tatlıyı beğenmedim bu yüzden hesap ödemiyorum’ deyip çıktı gitti. Biz de canı sağ olsun deyip kendilerine kolonya ikramında bulunduk” ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi. Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün medyada yer alan konu ile ilgili olarak Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler