Aydın Büyükşehir Belediyesinden merhum Başbakan Adnan Menderes anısına lokma hayrı

Aydın Büyükşehir Belediyesinden merhum Başbakan Adnan Menderes anısına lokma hayrı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın yetiştirdiği en önemli siyasi isimlerden biri olan merhum Adnan Menderes’i lokma hayrıyla andı. Büyükşehir Belediyesi, merhum Başbakan Adnan Menderes’in vefatının 64’üncü yıl dönümünde kentin birçok noktasında lokma hayrı gerçekleştirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Cumhuriyet tarihimizde bir döneme damgasını vuran merhum Başbakanımız Adnan Menderes’i vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Vatandaşlar; Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı ilçesi Çakırbeyli Mahallesi ile Efeler, Nazilli, Söke, İncirliova ve Koçarlı ilçe merkezinde de gerçekleştirilen hayır nedeniyle Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN