Balkondan düşen çocuğun mucize kurtuluşu

Balkondan düşen çocuğun mucize kurtuluşu

Amasya'da yolda duran bir adamın üzerine düşen 1 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Amasya'nın Hacı İlyas Mahallesi'ndeki dört katlı apartmanın birinci katından, binanın altındaki dükkanın önünde bekleyen Ruhi Aşçı'ya çarptıktan sonra yere düşerek yaralanan ve Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun tedavisi tamamlandı. Hastanede 24 saatlik gözetimin ardından ailesince evine götürülen küçük çocuğu ziyaret eden Aşçı, çocuğun sağlık durumunun iyi olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

4898090.jpg

"OMZUMA VURUNCA OLAYIN SEYRİ DEĞİŞTİ"

Bir çocuğun yaşamasına vesile olduğu için sevinç duyduğunu vurgulayan Aşçı, "İki adım ileride ya da geride olsaydım kafasının üstüne düşecekti. Omzuma vurunca seyri değişti. İlk anda saksı sanmıştım. Sonrasında çocuk olduğunu görünce şoke oldum. Hayatını kurtarmış olmaktan çok mutluyum." dedi.

Baba Muhammed Amırı de kızının hayatının kurtulmasını sağlayan Aşçı'ya ve sağlık personeline teşekkür etti.

4898088.jpg

OLAYIN GEÇMİŞİ

Amasya'da dün, Afgan ailenin 1 yaşındaki çocuğu balkondan binanın altındaki dükkanın önünde bekleyen Ruhi Aşçı'ya çarparak yere düşmüş, ardından sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN