Bartın'da tüyler ürperten cinayet: Babasını öldürdü

Bartın'da tüyler ürperten cinayet: Babasını öldürdü

Bartın'da 19 yaşındaki E.K. kendisine zarar vermeye çalışırken engel olmak isteyen babasının boğazını kesti. Baba Esat Köse, hastanede yaşamını yitirirken psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç gözaltına alındı.

Bartın'ın Amasra ilçesinde 19 yaşındaki E.K. iddiaya göre bıçakla kendine zarar vermek istedi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen gence babası bu sırada müdahale etti ve engel olmaya çalıştı. Ancak bu sırada E.K., 44 yaşındaki babası Esat Köse'yi boğazından 42 yaşındaki annesi G.K.'yı da kolundan yaraladı.

Olayın ardından ihbar üzerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı baba Esat Köse ve anne G.K. ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Boğazından yaralanan Esat Köse tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Anne G.K.’nın tedavisi devam ederken E.K. ise emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN