Başkan Atay’dan Umurlu’da çifte açılış

Başkan Atay’dan Umurlu’da çifte açılış

Umurlu’da coşkulu bir törenle Hasan Sefa Umurlu Halı Saha’yı hizmete açan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, törenin ardından 7’nci Hanımevi’ni de Umurlu’ya kazandırdı.

Umurlu’da art arda iki önemli hizmetin açılışını gerçekleştiren Başkan Atay, kadınların sosyalleşebilecekleri, ikramlar eşliğinde özel günlerini kutlayıp çocukları ile birlikte sadece kendilerine ait bir alanda vakit geçirebilecekleri Hanımevi’ni Umurlulu kadınlara armağan etti.

Başkan Atay, Hasan Sefa Umurlu Halı Saha’nın açılış töreninden sonra davetlilerle birlikte 7’nci Hanımevi’nin bulunduğu alana yürüdü. Başkan Mehmet Fatih Atay, kadın vatandaşların yoğun katılımıyla merkezin açılış kurdelesini keserek 7’nci Hanımevi’ni hizmete açtı. Açılışın ardından Umurlu Mahallesi’nin kadın sakinleri Başkan Atay ve eşi Güneş Atay ile sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN