Başkan Bakkalcıoğlu Berat Kandili’ni kutladı

Başkan Bakkalcıoğlu Berat Kandili’ni kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Tüm inananların Allah’ın sonsuz affından, merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesinde yapılan duaların kabul olmasını dileyen Başkan Bakkalcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelişini müjdeleyen Berat Kandili’ne bir kez daha ulaşabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan yüce Allah’a sığınarak günahlarından arındıkları, yaptıkları hataların bağışlanmasını diledikleri, manevi olarak huzurla doldukları bu kutsal gece hepimiz için bir fırsat. Bu mübarek gecede yapacağımız dualarımızın bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Manevi duygularımızın pekiştiği, kutsal ve kıymetli günlerimizden olan Berat Kandili’nde güzel ülkemizin afetlerden, kötülüklerden, zorluklardan uzak olması, birlik ve beraberliğimizin artması temennilerimle herkes için sağlık, bolluk, bereket ve güzellikler diliyor, tüm hemşehrilerimin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN