Başkan Bakkalcıoğlu Türk Metal Sendikası yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi

Başkan Bakkalcıoğlu Türk Metal Sendikası yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Türk Metal Sendikası’nı ziyaret ederek sendika yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu, Eskişehir Türk Metal Şube Başkanı Orhan Demir ve Bozüyük Türk Metal Bölge Temsilcisi Mesut Dinç’i makamında ziyaret etti.

Türk Metal Sendikası yöneticileri ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, sendika çalışmaları hakkında bilgi aldı. “Güzel bir sözleşme dönemini bitirdiğinizi biliyorum” diyen Başkan Bakkalcıoğlu “Ben de belediyemde bu enflasyon baskısı altında hem de rakamı belirli olmayan enflasyon baskısı altında çalışanlarıma hemen hemen sizinkine benzer güzel bir toplu sözleşme yaptık. Dileğim o ki bu ücretleri alan insanlarımızın, enflasyona hâkim olunur da hiç olmazsa bu paralarında erime olmaz.” dedi.

Daha sonra sendika üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu, 5 yıllık görev sürecini değerlendirerek Ücretsiz Su Projesi, Can Suyu Sosyal Destek Projesi, Kış desteği, tramvay gibi söz verdiği ve gerçekleştirdiği projelerden bahsetti. Söz verip yapamadığı, yaptırılmayan projelerine de değinen Başkan Bakkalcıoğlu Bozüyük’e akciğer olacak BOZPARK projesi ile demiryolu üst geçit projesini anlatarak yapmak istediği Boztram’ın hastaneye kadar götürülmesi projesi, yeni Küçük Sanayi Merkezi ve 1000 kişilik Kongre Merkezi gibi önemli projeleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Bakkalcıoğlu’nun konuşmasının ardından sohbet ortamında devam eden ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu sendika üyelerinin sorularını yanıtladı.

Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyarette CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy ilçe yönetim kurulu üyeleri yeni dönem belediye ve il genel meclis üyesi adayları eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN