Başkan Bakkalcıoğlu Ve Milletvekili Tüzün Dernek Ziyaretlerine Devam Etti

Başkan Bakkalcıoğlu Ve Milletvekili Tüzün Dernek Ziyaretlerine Devam Etti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Bilecik CHP Milletvekili ve milletvekili adayı Yaşar Tüzün ile birlikte Bozüyük’teki dernek ziyaretlerine devam etti.

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve beraberindekiler Atatürkçü Düşünce Derneği, Tüketici Hakları Derneği, Dodurgalılar Dayanışma, Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği ile Bozüyük Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği’ni ziyaret etti. 14 Mayıs genel seçimlerinin değerlendirildiği ziyaretlerde Başkan Bakkalcıoğlu 14 Mayıs’ta halkın tarihi bir karar vereceğini belirtirken Millet İttifakı partileri Demokrat Parti İl Başkanı Erkan Beler, Deva Partisi İl Başkanı Kadir Emre ve Saadet Partisi İl Başkanı Ethem Ersöz’de söz alarak konuşmalarında 14 Mayıs genel seçimlerinin önemine vurgu yaptılar.

Milletvekili Yaşar Tüzün’de yaptığı konuşmalarda Bozüyük’te kendilerini en iyi şekilde ağırlayan dernek başkanları ve üyelerine teşekkür ederek ülkenin mevcut sorunlarının nasıl çözüleceğini, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında nelerin değişeceğini anlattı. Milletvekili Tüzün 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması halinde her eve asgari gelir güvencesi verileceğini, yeni iş imkânlarının sağlanacağını, öğretmen atamalarının yapılacağını belirterek enflasyondan, emekli ikramiyelerine, çiftçilere verilecek desteklerden öğrencilere verilecek desteklere, aile sigortasından gençlere verilecek desteklere kadar pek çok önemli konuda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Bakkalcıoğlu, Milletvekili Tüzün ve beraberindekiler ayrıca Cihangazililer Kıraathanesi ile Yeşilkent Kıraathanesi’ni ve çevre esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dilediler.

Ziyaretlerde Milletvekili Tüzün ve Başkan Bakkalcıoğlu’na Millet İttifakı partileri Demokrat Parti İl Başkanı Erkan Beler ve İlçe Başkanı Nayim Bayırbaşı, Saadet Partisi İl Başkanı Ethem Ersöz ve İlçe Başkanı Necip Meral, Deva Partisi İl Başkanı Kadir Emre ve İlçe Başkanı Emine Abdişoğulları, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Özcan, İsmail Yemen, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile parti teşkilatı eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN