Başkan Bakkalcıoğlu’ndan Çimse-iş’e ziyaret

Başkan Bakkalcıoğlu’ndan Çimse-iş’e ziyaret

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Çimse-İş Sendikası’nı ziyaret ederek sendika yöneticileri ve işyeri temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu, Çimse-İş Şube Başkanı Vedat Taylan’ı makamında ziyaret etti. Şube Başkanı Taylan ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, sendika çalışmaları hakkında bilgi aldı. Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından Başkan Bakkalcıoğlu işyeri temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu ziyarette 5 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi. Ücretsiz Su Projesi, Can Suyu Sosyal Destek Projesi, Kış desteği, tramvay gibi söz verdiği ve gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra söz verip yapamadığı, yaptırılmayan projelerine de değindi. Başkan Bakkalcıoğlu Bozüyük’e akciğer olacak BOZPARK projesi ile demiryolu üst geçit projesini anlatarak yapmak istediği Boztram’ın hastaneye kadar götürülmesi projesi, yeni Küçük Sanayi Merkezi ve 1000 kişilik Kongre Merkezi gibi önemli projeleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Bakkalcıoğlu’nun konuşmasının ardından sohbet ortamında devam eden ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu sendika üyelerinin sorularını yanıtladı. Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretin sonunda Çimse-İş Şube Başkanı Vedat Taylan’a, yönetim kuruluna ve işyeri temsilcilerine sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyarette CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy ilçe yönetim kurulu üyeleri yeni dönem belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adayları eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN