Başkan Çerçioğlu her yaştan Aydınlıyı tiyatro gösterileri ile buluşturdu

Başkan Çerçioğlu her yaştan Aydınlıyı tiyatro gösterileri ile buluşturdu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e her yaştan Aydınlıyı kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor.



Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle Aydınlı tiyatroseverleri birbirinden güzel eserler ile buluşturdu. Hafta boyunca süren etkinlikler kapsamında her yaştan tiyatrosever için gösteriler düzenlendi.

Dünya Tiyatro Günü etkinliklerinin adresi Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu oldu. Etkinlikler kapsamında yetişkinler için Seyr-i Hayat Kafe’si ve Şimdi Ne Olacak eserleri, çocuklar için ise Tıngır Mıngır Ülke ve Macera Ormanı eserleri sergilendi. Etkinlikler, Dünya Tiyatro Günü Ulusal ve Uluslararası Bildirisi’nin okunması ile son buldu.

Tiyatroseverler, kendilerini kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN