Başkan Ekicioğlu'ndan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü mesajı

Başkan Ekicioğlu'ndan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü mesajı

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisi ancak huzurlu bir ortamda sağlanabilir. 10 Nisan 1845’te kurulan Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir.

Gücünü yasalardan ve halktan alan polislerimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir.

Halka hizmet anlayışı içerisinde görevlerini en iyi şekilde icra eden ve bu uğurda şehit olan polislerimizi saygı ve rahmetle anıyor; gece gündüz demeden canları pahasına vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışan polislerimizin Polis Haftası'nı ve Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN