Başkan Fuat Köse İBB Başkanı İmamoğlu’nu ziyaret etti

Başkan Fuat Köse İBB Başkanı İmamoğlu’nu ziyaret etti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Köse, İmamoğlu ile şehir yönetimi ve belediyecilik konularında fikir alışverişinde bulundu.

İki belediye başkanı arasındaki buluşma, yerel yönetimler arasında iş birliğinin ve deneyim paylaşımının önemini vurguladı.

Başkan Fuat Köse, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada: “Sayın başkanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisinin tecrübelerinden ve desteklerinden faydalanacağız. Başkanımız her zaman bizim yanımızda ve destekçimiz olduğunu söylemesi bizleri mutlu etti. Göstermiş olduğu yakın ilgi alaka ve nazik misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Bizler zaten her gün Giresunlular ile bir aradayız. İstanbul’da 500 bin Giresunlu yaşıyor. Giresun’un bizde ayrı bir yeri var. Giresun Belediyesi’ne ve Fuat Köse başkanımıza desteğimiz artarak devam edecektir. Her zaman yanındayız.” dedi.

Başkan Köse’ye ziyaretinde; TBMM Divanı Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş ve CHP Eynesil İlçe Başkanı Erhan Cebeci’de eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN