Başkan Gökhan, bayramlaşma programlarına katıldı

Başkan Gökhan, bayramlaşma programlarına katıldı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ramazan Bayramı'nın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak protokol, depremzede vatandaşlar ve kentlilerle bayramlaştı.

21 Nisan 2023 Cuma günü Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek başta olmak üzere, protokol üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Başkan Gökhan programda hem protokol hem de depremzede vatandaşlarla bayramlaşırken, davetlilerle bir süre karşılıklı sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Gökhan aynı gün, deprem bölgesinden gelerek Çanakkale Belediyesi Can Evim Konukevinde kalan vatandaşlarla da bir araya gelerek bayramlaştı. Başkan Gökhan konuklarla sohbet ederek, zor günlerin dayanışma ile atlatılacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ardından, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen bayramlaşma programına da katıldı. Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde gerçekleşen etkinlikte partililer, birbirleriyle bayramlaşarak sohbet etme imkanı buldu. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN