Başkan Köleoğlu'ndan personele jest

Başkan Köleoğlu'ndan personele jest

Hükümetin belirlediği 8.500 TL asgari ücretten fazla olarak Kumluca Belediyesi taşeron işçilerine zamlı ücret ödemesi gerçekleşti. Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu taşeron-şirket personeline yeni yılda asgari 9.023 TL, kalifiyeli personele 9.500 TL ücret ödüyor.

Personeline borcu olmayan, üstüne üstlük zam yapan, iyi yönetim örneği sergileyen Başkan Köleoğlu’nun bu davranışından Zamlı maaş alan personel ve aileleri oldukça memnun.

Başkan Köleoğlu burada alışılmadık bir ücret sistemine imza attı. Artan fiyatlar, gelir vergisi kesintisi dilimlerinden dolayı mağdur olan çalışana net ücret vererek, vergi diliminden dolayı eriyen ücretlerin önüne geçmiş oldu. Bu durum takım sözleşmeli işçilerde memnuniyetle karşılandı. Net ele geçen ücret sistemi aynı zamanda bölgedeki diğer belediye çalışanlarınca örnek gösterilmektedir.

Başkan Köleoğlu ‘’Çalışanlarımız aldıkları asgari ücretle zar zor geçinebiliyorlar. Artan fiyatlar ve gelir vergisi kesintisi sonrası ellerinde geçen para ile ay sonunu zor getiriyorlar. Bizde çalışanlarımıza bir nebzede yardımcı olabilmek için bir zam daha vererek çalışanlarımızın her zaman yanında olduğumuzu göstermiş olduk’’ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN