Başkan Yetişkin gençlerin bayram coşkusunu paylaştı

Başkan Yetişkin gençlerin bayram coşkusunu paylaştı

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen programlara katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yurdun dört bir köşesinde olduğu gibi Efeler'de de coşkuyla kutlandı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kentte düzenlenen programlarda yer alarak gençlerin bayram heyecanına ortak oldu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Aydın Valiliği'ndeki çelenk sunma töreninde bulunan Başkan Yetişkin, daha sonra Cumhuriyet Halk Paritililerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Kutlamaların diğer ayağı için Atatürk Kapalı Spor Salonu'na giden Başkan Yetişkin, burada ilçede eğitim gören öğrencilerin okuduğu şiirleri dinledi, hazırladığı gösterileri ilgiyle izledi.

Programlarda yer alan vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'e yoğun ilgi gösterdi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN