BEGEM öğrencilerine hızlandırılmış dersler verildi

BEGEM öğrencilerine hızlandırılmış dersler verildi

Belediye Başkan Yardımcımız Nâzım Köksal, Belediye Gençlik Merkezimiz (BEGEM) tarafından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen üniversiteye hazırlık son genel tekrar seminerine katılarak öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa olanaklar ölçüsünde programlar hazırladıklarını dile getirerek, eğitimde marka kent olan Kırşehir’in özellikle sınavlardaki başarısını da göz önüne alarak gençlerle ilgili ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursu açtıklarını ifade etti.

Başkanımız Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında şunları ifade etti:

“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde sınavlara hazırlanmaları için hem okul hem aile hem de Kırşehir Belediyesi olarak hepimize büyük görevler düştüğünün farkındayız. Ülkemizde eğitim söz konusu olduğunda yıllardır yaşanan aksaklıklar ne yazık ki başta öğrenci kardeşlerimiz olmak üzere hepimizi fazlasıyla etkiliyor. Dileğimiz tüm gençlerimizin-öğrencilerimizin eğitimde fırsat eşitliğini yakalamasıdır.

Kırşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile; Belediye Gençlik Merkezi (BEGEM) bünyesinde Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursları düzenliyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) merkezli üniversiteye hazırlık mezun grupları için Eğitim Koçluğu ve Psikolojik Danışmanlık hizmeti veriyoruz ve önümüzdeki dönemlerde de verilmeye devam edecek.

8-9 Haziran tarihlerinde 3 oturum şeklinde düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde, Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi olarak 20-24 Mayıs tarihlerinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz olarak 8 farklı branşta 8 öğretmenimizin katkıları ile günlük yaklaşık olarak 100 öğrenci topluluğuna TYT-AYT genel tekrar dersleri verildi

Sınavlara girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN