Beklenen kar yağışı İstanbul'da başladı: İşte ilk görüntüler

Beklenen kar yağışı İstanbul'da başladı: İşte ilk görüntüler

Kış aylarının gelmesinin ardından uzun zamandır beklenen kar, İstanbul'un Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinde etkisini gösterdi. Vatandaşlar, yağan karı cep telefonlarıyla kaydetti. Akşam saatlerinde başlayan karı gören çocuklar sokağa çıktı.

Uzun zamandır beklenen kar yağışı Beylikdüzü ve Esenyurt'ta etkisini göstermeye başladı. Vatandaşlar, kar yağışını cep telefonlarıyla kaydetti.

Arnavutköy İstanbul Havalimanı yolunda geçtiğimiz gün etkisini gösteren kar, bu kez de Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yağmaya başladı. Vatandaşlar, ilçelerine yağan ilk karı cep telefonu kameraları tarafından görüntüledi.

fiodgjdfgdf.jpg

Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, çocukları da sokağa çıkardı. Çocuklar yağan ilk karla oynamaya başladı. Bazı vatandaşlar ise otomobilin üzerini kaplayan kara “Beylikdüzü” kelimesiyle birlikte karın düştüğü bugünün tarihini yazdı.

ccvcvbcv.jpg

ANADOLU YAKASIN'DA DA ETKİLİ OLUYOR

Meteorolojinin uyarılarının ardından Avrupa Yakası’ndan giriş yapan kar yağışı Anadolu Yakası’nda da başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle her yer kısa sürede beyaza bürünmeye başladı. Kar yağışı Çamlıca Tepesi’ni kısa sürede beyaza bürüdü.

6288017.jpg

Kar yağışı ile ilgili konuşan bir vatandaş “Uzun zamandır beklediğimiz bir kar yağışıydı. Özellikle kurak geçen şu zamanlarda barajların büyük bir ihtiyacıydı. İnşallah daha da artar, yazın su problemi yaşamayız.” şeklinde konuştu.

6288019.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN