Beslediği tavuğun yumurtasını görünce arkasına bakmadan kaçtı! Osmaniye'de akıllar durgunluk veren olay

Beslediği tavuğun yumurtasını görünce arkasına bakmadan kaçtı! Osmaniye'de akıllar durgunluk veren olay

Osmaniye'de akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Tavukların yumurtasını kontrol etmeye giden adam karşılaştığı görüntü karşısında küçük dilini yuttu. Arkasına bile bakmadan koşarak oğlunu aradı. İşte o anlar...

Beslediği tavuğun yumurtalarını kontrol etmeye gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Yaşlı adam kümesten hızla uzaklaşarak oğlunu aradı. Yumurtanın üzerindeki garip şekilleri görünce bakın yumurtayı ne zannetti.

"ÇOK KORKTUM VE KAÇTIM"

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Osman Çeribaş, evinin bahçesindeki kümeste bir sürprizle karşılaştı. Tavuklarının yumurtladığı yerde gördüğü farklı görünümlü bir yumurtadan ötürü büyük bir korku yaşayan yaşlı adam, durumu hemen oğluna bildirdi. Yumurtanın dış yüzeyindeki yarık ve çizgiler yüzünden onu göktaşı zannetti.

Çeribaş, "Yumurtaları toplarken bu farklı yumurtayı gördüm, çok korktum ve kaçtım. Hemen oğlumu çağırdım. Oğlum geldiğinde, tavuğun altından yumurtayı aldık ve daha yakından inceledik. İlk başta göktaşı olduğunu düşündük, ama meğerse sıradan bir yumurtaymış" dedi.

0x0-1653298125256.webp

KÖYDE ALAY KONUSU OLDU

Bu olay, Kadirli ilçesindeki Şehit Orhan Gök Mahallesi'nde komşular arasında da kısa sürede konuşulan bir hikâyeye dönüştü. Osman Çeribaş'ın yaşadığı bu ilginç anı, mahalle sakinleri arasında alaylı esprilere neden oldu. Yaşlı adamın göktaşı sandığı yumurta, aslında sadece biraz farklı şekilli normal bir tavuk yumurtası çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN