Bolu, Zonguldak, Bartın, Düzce ve Karabük... O tarihler için kar uyarısı verildi: Önleminizi almayı unutmayın

Bolu, Zonguldak, Bartın, Düzce ve Karabük... O tarihler için kar uyarısı verildi: Önleminizi almayı unutmayın

Bolu, Zonguldak, Bartın, Düzce ve Karabük... Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından uyarı verildi! O tarihlerde kuvvetli kar yağışı bekleniyor...

Düzce Valiliği, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı doğrultusunda önemli bir duyuru yaptı. 25 Ocak 2024 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra başlaması beklenen kuvvetli kar yağışları nedeniyle Düzce Valiliği, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

KUVVETLİ KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

resim-2024-01-25-115012490.png

Yapılan açıklamaya göre, Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışlarının etkili olması bekleniyor. Cuma günü etkisini arttırması öngörülen kar yağışlarının hafta sonu boyunca aralıklı olarak devam edeceği tahmin ediliyor.

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada “Son değerlendirmelere göre 25 Ocak 2024 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışları bekleniyor. Cuma günü etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının; hafta sonu da aralıklara etkili olacağı tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Kar yağışının 25 Ocak 2024 günü saat 20.00 ile 28 Ocak 2024 23.59 saatleri arasında sürmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN