Bu nasıl insanlık! Yeni doğan bebeği buz gibi havada sokağa attılar

Bu nasıl insanlık! Yeni doğan bebeği buz gibi havada sokağa attılar

Burdur’da "Bu nasıl insanlık" dedirten bir vicdansızlık yaşandığı ortaya çıktı. Göbek bağı taşla ezilerek kesildiği tespit edilen ve nefes almakta zorlanan yeni doğmuş kız bebek, bir evin önüne bırakılmış halde bulundu. Battaniyeye sarılı ve hipotermi geçirdiği belirlenen kız bebek, entübe edilerek yoğun bakıma alındı.

Dehşete düşüren olay Burdur merkeze bağlı Karacaören köyünde meydana geldi. Sabah saatlerinde, hayvanlarına bakmak için evinden çıkan Mehmet Mustafa Taşlıoğlu, kapı önünde battaniyeye sarılmış bebek olduğunu fark etti. Taşlıoğlu, daha sonra köy muhtarına haber verdi. Terk edilen bebek, muhtarın haber vermesi üzerine gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne getirildi.

6025807.jpg

GÖBEK BAĞI TAŞLA EZİLDİ

Burada hipotermi geçirdiği, göbek bağının ise taş ile ezilerek kesildiği tespit edilen ve nefes almakta zorlanan kız bebek, entübe edilerek Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

6025810.jpg

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Saat 02.00 sıralarında doğduğu ve terk edildiği tahmin edilen bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN