Yeni doğan bebeği buz gibi havada sokağa atmıştı! O 'anne' serbest kaldı

Yeni doğan bebeği buz gibi havada sokağa atmıştı! O 'anne' serbest kaldı

Burdur'da yeni doğan bebeğini buz gibi havada sokağa bırakan anne M.Y. gözaltına alındı. M.Y. eşinden korktuğu için tek başına doğum yaptığını ve çocuğu komşusunun evinin önüne bıraktığını söyledi. Gözaltına alınan M.Y. serbest kaldı.

Burdur'da yeni doğan bebeğini sokağa bırakan anne M.Y. ifadesinde eşinden korktuğu için tek başına doğum yaptığını açıkladı. Gözaltına alınan M.Y. serbest bırakıldı. Bebeğin tedavisinin ardından aileye teslim edileceği bildirildi.

6025807.jpg

BU NASIL İNSANLIK!

Dehşete düşüren olay Burdur merkeze bağlı Karacaören köyünde meydana geldi. Karacaören köyünde oturan Mehmet Mustafa Taşlıoğlu, 19 Aralık sabahı evinin önünde battaniyeye sarılı bir bebek gördü. Çağrılan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bebeğin hipotermi geçirdiği belirlendi. Yeni doğan kız bebek, buradaki ilk tedavisinin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde kuvöze alınan bebeğe antibiyotik tedavisi uygulanıyor.

6025810.jpg

'ANNE' SERBEST BIRAKILDI

Çalışma başlatan jandarma, bebeği doğurup, sokağa terk eden kişinin M.Y. olduğu belirledi. Ekiplerce dün gözaltına alınan, evli ve 3 çocuğu daha olan M.Y. ifadesinde, bebeğin eşinden olduğunu belirtti. Eşinden korktuğu için tek başına dünyaya getirdiği bebeği, bakabileceğini düşündüğü komşusunun evinin önüne bıraktığını anlatan M.Y., ifadesi sonrası serbest bırakıldı. Bebeğin tedavisinin ardından aileye teslim edileceği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN