Bu olay Filipinler'de değil Antalya'da yaşandı! 1.5 metrelik korkunç piton apartmanın içerisinden çıkarıldı

Antalya’da korkutan olay! Apartmanın içinden 1.5 metrelik piton yılanı çıkarıldı! Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ihbar üzerine harekete geçti. Olay bölgede paniğe neden oldu. Bu olay Filipinler'de değil Antalya'da yaşandı...

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir apartmanda 1,5 metre uzunluğunda bir pitonun bulunması, bölgede paniğe neden oldu. Olay, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ihbar üzerine harekete geçmesiyle ortaya çıktı. Piton, boş bir dairede bulunurken, sahibine ulaşılamadı ve hayvan Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na teslim edildi.

ATLAYDA’DA İKİNCİ PİTON VAKASI

Bu, bölgede son dönemde yaşanan ikinci piton vakası. Daha önce Muratpaşa ilçesinde bir apartmanın giriş kapısında delikli demir kapıya dolanan bir pitonun tespit edilmesiyle de benzer bir olay yaşanmıştı. Vatandaşlar, panik içinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirmişti. İtfaiye ekipleri tarafından zarar verilmeden çıkarılan piton, aynı şekilde Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na teslim edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN