Bursa'da pes dedirten olay! Hırsızlık yaptılar, beğenmeyince başka birininkiyle değiştirdiler: O anlar kameralara böyle yansıdı

Bursa'da ağızları açıkta bırakan hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlık yapan şahıslar çaldıkları şeyi beğenmeyince bir başkasınınkiyle değiştirdiler! O anlar güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Kemerçeşme Mahallesi'nde, ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 şüpheli şahıs çaldıkları çöp kovasını beğenmeyince, yol üzerinde başka bir çöp kovasını çalma kararı aldılar. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

resim-2024-01-24-110543958.png

Görüntülerde, şüphelilerin çaldıkları çöp kovasını beğenmeyip başka bir kova ile değiştirdikleri anlar net bir şekilde görülüyor. Hırsızlar, içindeki çöpü diğer kovaya dökerek hızlıca olay yerinden uzaklaşıyorlar. Dikkat çeken bir diğer detay ise, yanlarından koşarak geçen bir vatandaşa aldırmadan olay yerinden ayrılmaları oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN