Bursa'daki uçak kazasında acı detay: İş aramaya diye çıktı...

Bursa'daki uçak kazasında acı detay: İş aramaya diye çıktı...

Bursa'daki uçak kazasından kahreden detaylar gelmeye devam ediyor. Korkunç kazada hayatını kaybeden Burcu Sağlam'ın o gün iş aramak için evden çıktığı ve ailesinin uçağa bindiğinden habersiz olduğu öğrenildi.

Bursa'da Ovaakça Doğal Gaz Çevrim Santrali yakınlarında düşen tek motorlu uçakta pilot Hakan Köksal ile Burcu Sağlam'ın hayatını kaybetmesinin ardından kahreden detaylar ardı sıra gelmeye devam ediyor. Daha önce edinilen bilgiye göre, Pilot Hakan Köksal'ın, hava koşullarının kötü olması nedeniyle havalimanından "Geri dön" uyarısı aldığı öğrenilmiş uyarıyı aldıktan 5 dakika sonra ise uçağın düştüğü belirtilmişti.

Sabah'ta yer alan habere göre ise, Samsun'dan gelerek 15 yıl önce Bursa'ya yerleşen ailesiyle birlikte yaşayan Burcu Sağlam, önce liseyi bıraktı, ardından açıktan bitirdi ve üniversite okumaya karar verdi.

İŞ ARAMAYA ÇIKMIŞ

Bu arada genç kız, bir arkadaşıyla kadın kuaförü işletti. Daha iyi bir kariyer sahibi olmak isteyen Burcu Sağlam, 1 Aralık sabahı iş aramaya gittiğini söyleyerek evden çıktı. Sağlam, iş görüşmelerinin olumlu sonuçlanmaması üzerine umutsuzluğa kapıldı.

Daha önce yine iş için tanıştığı işadamı Hakan Köksal'ı aradı. Genç kız, Hakan Köksal'ın bir sertifikayı almak için uçakla Pamukova Havaalanı'na gideceğini öğrendi.

MORAL İÇİN UÇAĞA BİNDİ

Genç kız moral bulmak için Hakan Köksal'a kendisinin de uçağa binmek istediğini söyledi. Evden "İş görüşmesine gidiyorum" diyerek çıkan Burcu Sağlam'ın ailesi, kızlarının uçağa bindiğinden habersizdi. Yaşanan facianın ardından kaza haberlerini duyan Sağlam ailesi, kızlarının ölüm haberini yetkililerden gelen telefonla öğrendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN