Bursa'dan İstanbul'a hava limanına geleceklere büyük şok! Artık o ulaşım aracını kullanamayacaksınız

Bursa'dan İstanbul'a hava limanına geleceklere büyük şok! Artık o ulaşım aracını kullanamayacaksınız

Bursa’da yaşayan yüzbinlerce vatandaş bu haber sonrasında resmen yıkılacak. Bursa’dan İstanbul havalimanına gidecek olan kişiler gördükleri karşısına şok yaşayacak. Artık o ulaşım aracı yok. İşte konuya ilişkin detaylar…

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi yıllar sonra CHP’ye geçti. Bu gelişmeden sonra Bursa ile alakalı gündeme gelen ilk konu İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA’nın Bursa Büyükşehir Belediyesi ile olan sözleşmesini sonlandırma kararı aldığı oldu.

yeni-proje-4.jpg

SÖZLEŞMENİN FESHEDİLECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Cumhuriyet'ten edinen bilgilere göre İstanbul havalimanı işletmecisi olarak bilinen İGA, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile arasındaki sözleşmeyi feshetme kararı aldı. Bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediyesi, 15 Nisan itibariyle Bursa-İstanbul Havalimanı seferlerini sonlandıracak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN