Çanakkale'yi sağanak vurdu: Kepez Çayı taştı

Çanakkale'yi sağanak vurdu: Kepez Çayı taştı

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ege ve Marmara bölgelerinde sağanak yağış etkili olmaya başladı. Şiddetli yağış nedeniyle Çanakkale'de bulunan Kepez Çayı taştı. Valilik, olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet ve motokuryelerin bugün gece yarısına kadar trafiğe çıkmasını yasakladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı turuncu kodlu uyarının ardından bugün Çanakkale’de sabaha karşı başlayan ve öğle saatlerinde etkisini artıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

yeni-proje-6-003.jpg

Kepez beldesindeki Kepez Çayı taştı. Çayda bağlı teknelerin bazıları su alarak zarar gördü. Kepez Belediyesi ekipleri, bölgede iş makineleriyle temizlik çalışması başlattı. Şehir merkezinde de bazı noktalarda su birikintileri oluştu.

yeni-proje-7-003.jpg

Çanakkale Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle kentteki motosiklet ve motokuryelerin 14.30- 23.59 saatleri arasında trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu.

Açıklamada, "Çanakkale il genelinde devam eden olumsuz hava koşullarının daha da ağırlaşacağı değerlendirildiğinden 12 Şubat 2024 tarihinde saat 14.30'dan 23.59'a kadar motosiklet, sukuter, elektrikli sukuter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN