Çay bahçesinde vücut bütünlüğü bozulmuş cansız beden bulundu

Çay bahçesinde vücut bütünlüğü bozulmuş cansız beden bulundu

Tabanca ve tüfekle bulunan erkek cesedi, Rize'nin Çayeli ilçesindeki çay bahçesinde fark edildi. Kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla ceset, Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderildi.

Rize'nin Çayeli ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Halil İbrahim Kazanbaş isimli bir kişi, ailesiyle birlikte gübre vermek için gittiği çay bahçesinde, kötü bir koku fark ederek çevreyi kontrol ettiğinde bu trajik manzarayla karşılaştı.

1kapak-006.jpg

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, 35-40 yaşlarındaki erkeğin yanında tüfek ve tabanca olduğunu fark etti. Cesedin bulunduğu bölgede bir çanta da keşfedildi ve savcılık incelemesinin ardından ceset, kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

VÜCUT BÜTÜNLÜĞÜ BOZULMUŞTU

Halil İbrahim Kazanbaş, cesedi bulduktan sonra yaşadıklarını şu şekilde aktardı: "Gübre verirken koku almaya başladık. İşimi bitirip etrafa bakındığımda bir çanta ve uzakta hareketsiz yatan birini fark ettim. Yaklaştığımda kafasının kopmuş olduğunu gördüm ve hemen yetkililere haber verdim."

1kapak-007.jpg

Olayın şokunu yaşayan Mustafa Kazanbaş ise şunları dile getirdi: "Bu tarla bizim ailemize ait ve buraya gübre vermek için gelmiştik. Ancak koku bizi tedirgin etti. Babam, çürümüş cesedi fark ettiğinde büyük bir korku yaşadık. Köyümüzde böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyorum."

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, şu an için intihar ihtimali üzerinde duruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN