Çevredeki vatandaşlar ayırdı! Yolcu otobüsündeki iki kadının kavgası kameralara yansıdı

İstanbul'un Kartal ilçesinde sabah saatlerinde İETT otobüsünde iki kadın sözlü tartışmaya başladı. Sözlü tartışma daha sonra kavga etmeye başladı. Otobüste bulunan diğer yolcuların ayırmaya çalıştığı kavgada kadınlardan biri saçı çekildiği için bağırmaya başladı. Yaşananlar yolcular tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Kartal'da seyir halindeki bir otobüste iki kadın birbirine girdi. Sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Nedeni bilinmeyen kavganın iyice büyümesiyle şoför otobüsü kenara çekti. Yolcuların bir kısmı otobüsten indi. Otobüs kapısının girişinde taraflardan biri diğerinin saçını çekerken kadın bir süre bağırdı. O anlar bir yolcu tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN