Çöp yakmak isterken ormanı yaktı, bir köpek öldü

Çöp yakmak isterken ormanı yaktı, bir köpek öldü

Bursa'da çöp yakılırken rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, ormanlık alana sıçradı. Yangında bir köpek hayatını kaybederken, yangın ekipleri hızlı müdahaleleriyle yangını kontrol altına aldı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili şüphelenilen bir kişi gözaltına alındı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Demirtaş Barbaros Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın, çöplerin ateşe verilmesi sonucunda başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler hızla yayılarak ormanlık alana sıçradı. Yangın, çevrede bulunanların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

1-008.jpg

Yangın sırasında çiftliğe yakın bir köpek hayatını kaybederken, çiftlik sahibi duygusal anlar yaşadı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili şüphelenilen bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN