D-100’de feci kaza: Kullandığı otomobilin altında kalarak can verdi

D-100’de feci kaza: Kullandığı otomobilin altında kalarak can verdi

Sakarya'da D-100 Karayolu’nda kontrolden çıkarak takla atan otomobil yol kenarında bulunan fabrikanın girişindeki duvara çarptı. Hurdaya dönen otomobilin altında kalan sürücü ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Sakarya D-100 Karayolu Erenler ilçesi Büyükesence Mahallesi mevkiinde gece saat 01.05 sıralarında bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı istikametinde ilerlemekte olan Ferdi Göktürk idaresindeki 54 HS 713 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkarak savrulan otomobil yol kenarındaki yeşillik alana girerek takla attı. Fabrikanın dış kısmında bulunan duvara çarparak ters dönen otomobil hurdaya döndü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

2-001.jpg

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine ulaşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Dörtyol Grubu ekipleri uzun uğraşlar neticesinde araç altında kalan Ferdi Göktürk ve yanında yolcu olarak bulunan E. Göktürk’ü bulundukları yerden çıkarttı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Ferdi Göktürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. E. Göktürk ise hastaneye kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN